• Νέο
SOLGAR Griffonia 5-HTP Complex Συμπλήρωμα με...

SOLGAR Griffonia 5-HTP Complex Συμπλήρωμα με 5-HTP, Βαλεριάνα, Μαγνήσιο & Βιταμίνη Β6, 30 φυτικές κάψουλες

10008904
033984015227
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ
16,30 €
με ΦΠΑ

Συμπλήρωμα με την υδροξυλιωμένη μορφή του αμινοξέως Τρυπτοφάνη

Αμινοξύ για Αύξηση Σεροτονίνης, Ανάταση Διάθεσης, Συγκέντρωση

Για διαταραχές όπως κατάθλιψη, αϋπνία, ινομυαλγία, πονοκέφαλοι & περιπτώσεις βουλιμικής παχυσαρκίας

 

SOLGAR 5-HTP (Hydroxytryptophan) 100mg Συμπλήρωμα με την υδροξυλιωμένη μορφή του αμινοξέως Τρυπτοφάνη

Το SOLGAR® GRIFFONIA 5-HTP COMPLEX είναι ένα σύμπλεγμα συστατικών που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει όσους βιώνουν το άγχος και την ένταση του σύγχρονου τρόπου ζωής, και αυτό μπορεί να επηρεάζει τον ύπνο ή τη διάθεσή τους. Αυτή η μοναδική φόρμουλα έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις μετά από μια πολυάσχολη ημέρα και να έχεις ένα ξεκούραστο ύπνο με μόλις 1 κάψουλα την ημέρα.

Το 5-HTP δημιουργείται από ένα απαραίτητο αμινοξύ, το οποίο στη συνέχεια μετατρέπεται σε σεροτονίνη. Με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, μπορεί να είναι δύσκολο να χαλαρώσει κάποιος μετά από μια κουραστική μέρα και για πολλούς από εμάς είναι δύσκολο να έχουμε έναν καλό και ποιοτικό βραδινό ύπνο. Παράλληλα, μια άστατη διατροφή μπορεί επίσης να συμβάλλει σε χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης. Η σεροτονίνη μετατρέπεται σε μελατονίνη, η οποία χρησιμοποιείται από το σώμα για να δημιουργήσει τον κύκλο ύπνου-αφύπνισής μας. Όταν τα επίπεδα της μελαντονίνης είναι χαμηλά, είναι δύσκολο να χαλαρώσουμε και να αποκοιμηθούμε.

Το SOLGAR® GRIFFONIA 5-HTP COMPLEX:

  • Περιέχει 5-HTP από σπόρους Griffonia καθώς και μαγνήσιο και βιταμίνη Β6

  • Υποστηρίζει τη χαλάρωση μετά από μια πολυάσχολη ημέρα

  • Το μαγνήσιο και η βιταμίνη Β6 υποστηρίζουν τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία

  • Το μαγνήσιο και η βιταμίνη Β6 μειώνουν την κούραση και την κόπωση

Τα 100 mg 5-HTP ανά κάψουλα που περιέχει το SOLGAR® GRIFFONIA 5-HTP COMPLEX μπορούν να ενισχύσουν τα επίπεδα σεροτονίνης, ενώ σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη B6, συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και της κούρασης. Ταυτόχρονα η φόρμουλα περιέχει βαλεριάνα, η οποία παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τη διαχείριση του αισθήματος ανησυχίας και την εξασφάλιση ύπνου καλής ποιότητας. Το SOLGAR® GRIFFONIA 5-HTP COMPLEX είναι κατάλληλο για vegans, ενώ δεν περιέχει σόγια, γαλακτοκομικά και γλουτένη.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, μία (1) φυτοκάψουλα ημερησίως, με χυμό ή νερό ανάμεσα στα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης. Εάν νιώσετε ευαισθησία στο στομάχι, να λαμβάνεται με το φαγητό.

Συσκευασία: 30 φυτικές κάψουλες σε γυάλινο φιαλίδιο. Κατάλληλο για vegans.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

**Μακροχρόνια λήψη ποσότητας βιταμίνης μεγαλύτερης από 10mg, μπορεί να οδηγήσει σε αίσθημα μυρμηγκιάσματος και μουδιάσματος. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή, συμπεριλαμβανομένων των αντικαταθλιπτικών, ή φαρμάκων με δράση στο κεντρικό νευρικό σύστημα ή φάρμακα με σεροτονινεργική δράση αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας συμπεριλαμβανομένης ψυχικής και γαστρεντερικής φύσεως. Μην οδηγείτε, χειρίζεστε μηχανήματα ή καταναλώνετε αλκοόλ όταν λαμβάνετε το προϊόν.

Συστατικά: Εκχύλισμα σπόρου Griffonia simplicifolia, περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη), Μαγνήσιο (ως οξείδιο, δισγλυκινικό), Εκχύλισμα ρίζας Βαλεριάνας (Valeriana officinalis) σε σκόνη, Διογκωτικοί παράγοντες (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (φυτικό στεαρικό οξύ, φυτικό στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου), Βιταμίνη Β6 (ως υδροχλωρική πυριδοξίνη, 5’-φωσφορική πυριδοξάλη).

No reviews

16 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies. περισσότερα