MENARINI RefluZero Αντιμετώπιση της...

MENARINI RefluZero Αντιμετώπιση της Γαστροοισοφαγικής Παλινδρόμησης, της Καούρας & Προστασία του Οισοφάγου, 20 μασώμενα δισκία

10004968
5213007120274
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
6,50 €
με ΦΠΑ

Ιατροτεχνολογικό προϊόν για την άμεση αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της Γαστροοισοφαγικής Παλινδρόμησης και την προστασία του Οισοφάγου.

Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη και παράγωγα γάλακτος.

Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 6 ετών.

ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΓΛΥΚΟΡΙΖΑΣ.

 

MENARINI RefluZero

Ιατροτεχνολογικό προϊόν για την άμεση αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της όξινης και μη όξινης Γαστροοισοφαγικής Παλινδρόμησης και την προστασία του Οισοφάγου.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Το RefluΖero είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν με μηχανική δράση, που μειώνει άμεσα τα συμπτώματα που σχετίζονται με τη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, όπως αίσθημα επιγαστρικού καύσου (καούρα) και επιαστραλγία, όξινη παλινδρόμηση, ερεθιστικό βήχα και δυσφωνία.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 20 δισκία που διαλύονται στο στόμα. ΓΕΥΣΗ ΓΛΥΚΟΡΙΖΑΣ.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

  • ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ: 1-2 δισκία μετά το κυρίως γεύματα ή/και πριν από τον ύπνο ή για όσο απαιτείται κατά τη διάρκεια των συμπτωμάτων, όπως πόνος στο στομάχι και καούρα και σύμφωνα με τη συμβουλή του γιατρού.

  • ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΕΤΩΝ: Συνίσταται να χρησιμοποιείτε το προϊόν μόνο έπειτα από συμβουλή του γιατρού σας. 1 δισκίο μετά τα κυρίως γεύματα ή/και πριν από τον ύπνο, ή κατά τη διάρκεια των συμπτωμάτων όπως πόνος στο στομάχι και καούρα. Εάν χρειαστεί, το δισκίο μπορεί να διχοτομηθεί σε 2 ίσες δόσεις.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Νεφρική ανεπάρκεια. Υποφωσφαταιμία. Γνωστή υπερευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά.

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ & ΘΗΛΑΣΜΟΣ: Χρησιμοποιείστε το προϊόν έπειτα από συμβουλή του γιατρού σας.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη και παράγωγα γάλακτος. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν, συμβουλευτείτε γιατρό. Μη χρησιμοποιείτε το προίόν μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία. Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από πηγές θερμότητας. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. 

No reviews

16 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης

Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies. περισσότερα