• -50%

FARMACTIVE Silver Spray Σπρέι με Κολλοειδή Άργυρο & Νατριούχο άλας του Υαλουρονικού οξέως, 125 ml

Barcode: 8000246002952

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να συλλέξετε έως 91 πόντους. Το καλάθι σας θα έχει συνολικά 91 πόντους 0,09 €.

18,29 €
9,14 € Έκπτωση 50%
με ΦΠΑ

Σπρέι με κολλοειδή άργυρο & Νατριούχο άλας του Υαλουρονικού οξέως για τοπική και προσωρινή θεραπεία μη μολυσμένων αλλοιώσεων του δέρματος πχ κοψίματα, τραύματα απόξεσης, μικρά εντοπισμένα καψίματα, πληγών λόγω κατάκλισης, ερεθισμοί από πάνες.

Kamarligos
8000246002952
Ποσότητα
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ

FARMACTIVE Silver Spray 

Το Farmactive Silver Spray είναι είναι ένα spray ξηράς κόνεως με μέρη κολλοειδούς αργύρου και νατριούχου άλατος του υαλουρονικού οξέως. Ο κολλοειδής άργυρος έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες βοηθώντας και προλαμβάνοντας μικροβιακή μετάδοση από το ρουχισμό. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης φυσικώς υπάρχων στο συνδετικό ιστό του ανθρώπινου σώματος, έχοντας λιπαντικές και ενυδατικές λειτουργίες. Στη διάρκεια της επούλωσης, οι ενυδατικές ιδιότητες του υαλουρονικού οξέος βοηθούν στη φυσιολογική κινητικότητα των κυττάρων και τη διάχυση μορίων διαλυτών στο ύδωρ. Ο άργυρος και το υαλουρονικό οξύ είναι σε ελαφρύ σύμπλοκο πυλού και σιλικόνης με απορροφητικές ιδιότητες και ελέγχου της απέκκρισης, δημιουργώντας ένα πλεονεκτικό μικροπεριβάλλον για τη φυσική επούλωση του τραύματος.

Ενδείξεις: Τοπική και προσωρινή θεραπεία μη μολυσμένων αλλοιώσεων του δέρματος πχ κοψίματα, τραύματα απόξεσης, μικρά εντοπισμένα καψίματα, πληγών λόγω κατάκλισης, ερεθισμοί από πάνες.

Φιάλη υπό πίεση των 125ml με 10g σκόνης.

Σύνθεση: Colloidal Silver 2%, hyaluronic acid sodic salt 0,2%, light kaoline, silicon dioxide, mixture of propellants.

Οδηγίες χρήσεως: προσεκτικός καθαρισμός του τραύματος, ανακινήστε καλά τη φιάλη κρατηθείτε σε κατακόρυφη θέση 10 με 15 εκατοστά απόσταση από το τραύμα. Ψεκάστε τη σωστή ποσότητα και καλύψτε την επιφάνεια του τραύματος. Μετά τη χρήση καλύψτε με αποστειρωμένη γάζα. Επαναλάβετε την εφαρμογή μία ή δύο φορές την ημέρα αναλόγως των αναγκών και κατόπιν ελέγχου του τραύματος και καθαρισμού του τραύματος. Σε περίπτωση προσωρινής έμφραξης της φιάλης, ανακινήστε δυνατά. Εάν η έμφραξη επιμένει ανακινήστε τη βαλβίδα και πλύνετε με χλιαρό νερό. Στεγνώστε και επαναλάβετε.

Προφυλάξεις: Σε περίπτωση μη καλυτέρευσης του τραύματος ή μόλυνσης, διακοπή της θεραπείας και ενημέρωση του θεράποντος ιατρού.  Κατά τη χρήση αποφύγετε τον ψεκασμό στον αέρα και μην εισπνέετε. Μη ψεκάστε από κοντά ή στο πρόσωπο. Σε περίπτωση κατά λάθος κατάποσης εισπνοής απευθυνθείτε στον γιατρό. Να μην εκτίθεται στον ήλιο η πάσχουσα περιοχή.

Ανεπιθύμητες ενέργειες: Αμέσως μετά τη χρήση του προϊόντος είναι δυνατόν να εμφανιστούν παροδικές αντιδράσεις κρύου κάποιου κνησμού χωρίς όμως καμία επίπτωση.

Αντενδείξεις: Να μη χρησιμοποιείται σε περίπτωση υπερευαισθησίας στα συστατικά του προϊόντος. Στην εγκυμοσύνη να χρησιμοποιείτε κάτω από την παρακολούθηση ιατρού.

Προειδοποιήσεις: Για εξωτερική τοπική χρήση. Μην εισπνέετε, μην καταπίνετε, μη χρησιμοποιείτε σε μολυσμένα τραύματα, σε όργανα όπως μάτια, στόμα, αυτιά, γεννητικά όργανα. Φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Μη χρησιμοποιείτε σε περίπτωση αλλοίωσης της φιάλης ή μετά τη λήξη του προϊόντος που αναφέρεται στη φιάλη. Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν μαζί με ουσίες που περιέχουν τεταρτογενή άλατα αμμωνίου και πρωτεολυτικά ένζυμα. Φιάλη υπό πίεση εύφλεκτη. Μη τρυπάτε ή καίτε ακόμα και μετά τη χρήση.  Αποφύγετε τη συσσώρευση στατικού ηλεκτρισμού. Μην καπνίζετε κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Διατήρηση: Ξαναβάλε το καπάκι μετά τη χρήση. Διατηρείται σε χώρο δροσερό και στεγνό. Προστατεύετε από τις ακτίνες του ήλιου και μην εκθέτετε σε πηγές θερμότητας η θερμοκρασία μεγαλύτερη των 50 βαθμών Κελσίου. Το προϊόν διατηρημένο στην αρχική του συσκευασία έχει διάρκεια ζωής τριών ετών από την ημερομηνία παραγωγής του.

Καταστροφή: Μετά τη χρήση θα πρέπει να καταστρέφεται βάση της κείμενης νομοθεσίας.

8000246002952

16 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού