Οι τρόποι αποστολής που σας παρέχουμε είναι:

 • ΠΑΡΑΛΑΒΗ από εσάς στο φυσικό μας κατάστημα στον Κολινδρό Πιερίας.

 • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ACS COURIER - Παράδοση στην Πόρτα σας ή Διεύθυνση της επιλογής σας

Αν επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας στην διεύθυνση που καταχωρήσατε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Η αποστολή παραγγελιών γίνεται έως και τις 14:00 και η παράδοση 1-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την περιοχή αποστολής.

To evaspharmacy.gr έχει το δικαίωμα της τελικής επιλογής της εταρείας κούριερ.

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, όπως απεργίες ή ακραία καιρικά φαινόμενα. Στους χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται Σαββατοκύριακα και αργίες.

*Σε περίπτωση μη διαθέσιμου προϊόντος που έχει καταχωρηθεί στην παραγγελία σας, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 4-7 μέρες. Σε περίπτωση καθυστέρησης μεγαλύτερης των 7 ημερών, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας θα σας σταλεί ενημερωτικό email με τις πληροφορίες της παραγγελίας και τον αριθμό voucher της μεταφορικής.

Τα στοιχεία τα οποία θα αναγράφονται στο αποδεικτικό της αποστολής σας (Όνομα/Διεύθυνση/Τηλέφωνο κλπ.) μεταφέρονται ακριβώς όπως τα έχετε καταχωρήσει στην ιστοσελίδα μας και δε φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση λάθους κατά την συμπλήρωση των στοιχείων σας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο παρακαλούμε όπως ελέγχετε τα στοιχεία σας πριν ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.

 • Επιπλέον πληροφορίες

Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Στις περιπτώσεις αυτές η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο και δεν ισχύει η αντικαταβολή. Για το ακριβές κόστος της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την αποστολή της. Σε περίπτωση που θέλετε να έρθει η παραγγελία σας με courier, η χρέωση αποστολής αλλάζει και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ακριβή χρέωση.
Για παραγγελίες άνω των 3 κιλών και πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το κατάστημά μας, διότι τα έξοδα αποστολής διαφοροποιούνται.

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 • Σε Παραγγελίες άνω των 59 ευρώ και μέχρι 2 ογκομετρικά kg τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για αποστολές εντός Ελλάδας.

ACS COURIER

  • Η χρέωση αποστολής της παραγγελίας σας εντός Ελλάδας είναι €3.00 μέχρι 2 κιλά και €1.00 για κάθε επιπλέον κιλό.

  • Ο χρόνος παράδοσης σε χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς (εκτός των δυσπρόσιτων περιοχών) είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες

  • Ο χρόνος παράδοσης σε δυσπρόσιτους προορισμούς είναι 1-7 εργάσιμες ημέρες. (Δυσπρόσιτες Περιοχές - Οι περιοχές εκτός των ορίων των κύριων πόλεων του δικτύου ACS, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί, ορίζονται στον επίσημο τιμοκατάλογο της ACS).

  *Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος (Μήκος x Πλάτος x Ύψος) και διαιρώντας δια 5.000.

  • Υπηρεσία Αντικαταβολής (Αποστολές επί αντικαταβολή):Η επιβάρυνση της υπηρεσίας αυτής ανέρχεται σε 2.00€ ανά αποστολή.

   ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

   • Το κόστος μεταφοράς για αποστολές στο εξωτερικό εξαρτάται από την χώρα αποστολής και από το βάρος του δέματος.

   • Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για περιοχές εκτός Ελλάδας.

   • Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας ή Τραπεζικής Κατάθεσης. Σε περίπτωση που πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω τρίτης τράπεζας και όχι από την ίδια τράπεζα, θα πρέπει να χρεώνεστε με την επιβάρυνση εμβάσματος σε άλλη τράπεζα. Σε κάθε περίπτωση το evaspharmacy.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει την παραγγελία σας εάν γίνει μεταφορά από τρίτη τράπεζα με χρέωση του παραλήπτη των χρημάτων με τα έξοδα εμβάσματος, και μέχρι καταβολής αυτών στον τραπεζικό λογαριασμό.

   • Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τυχόν επιπλέον έξοδα που αφορούν το τελωνείο της εκάστοτε χώρας αποστολής. Ο εκτελωνισμός γίνεται στη χώρα προορισμού του δέματος και εφόσον προκύψουν τέλη εκτελωνισμού (δασμοί, ΦΠΑ, κλπ.), καταβάλλονται αποκλειστικά από τον παραλήπτη στην χώρα προορισμού. Το Evapharmacy.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τον εκτελωνισμό των δεμάτων που αποστέλλονται εκτός Ελλάδος.

   ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

   ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ

   Για αποστολές προς Κύπρο, η χρέωση ανέρχεται σε 15,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 4,50€. Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς (με παράδοση σε 10-15 εργάσιμες ημέρες).

   Τυχόν επιστροφές χρεώνονται ως νέες αποστολές και επιστρέφουν με χρέωση του πελάτη.

   ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

   Παράδοση με Γενική Ταχυδρομική σε 2-4 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα

   10,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 2,00€.

   Τυχόν επιστροφές χρεώνονται ως νέες αποστολές και επιστρέφουν με χρέωση του πελάτη.

   ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ

   Οι αποστολές προς διεθνείς προορισμούς χρεώνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ ή της ACS Courier και το κόστος αποστολής εξαρτάται από την χώρα αποστολής και από το βάρος του δέματος. Για το ακριβές κόστος της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν την αποστολή της.

   Τυχόν επιστροφές χρεώνονται ως νέες αποστολές και επιστρέφουν με χρέωση του πελάτη.

   Παράδοση

   1. Εκτός εάν τα συμβαλλόμενα μέρη έχουν συμφωνήσει διαφορετικά ως προς τον χρόνο παράδοσης, ο προμηθευτής παραδίδει τα αγαθά με τη μεταβίβαση της φυσικής κατοχής ή ελέγχου των αγαθών στον καταναλωτή χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, αλλά οπωσδήποτε εντός 30 ημερολογιακών ημερών από τη σύναψη της σύμβασης.

   2. Όταν ο προμηθευτής δεν εκπληρώνει την υποχρέωσή του να παραδώσει τα αγαθά τη χρονική στιγμή που συμφώνησε με τον καταναλωτή ή εντός της προθεσμίας που ορίζεται στην παράγραφο 1, ο καταναλωτής πρέπει να του ζητήσει να πραγματοποιήσει την παράδοση εντός επιπλέον προθεσμίας ανάλογης των περιστάσεων. Εάν ο προμηθευτής δεν παραδώσει τα αγαθά εντός αυτής της επιπλέον προθεσμίας, ο καταναλωτής δικαιούται να καταγγείλει τη σύμβαση.

   Το πρώτο εδάφιο δεν εφαρμόζεται σε συμβάσεις πωλήσεων εάν ο προμηθευτής έχει αρνηθεί να παραδώσει τα αγαθά ή εάν η παράδοση εντός της συμφωνημένης προθεσμίας παράδοσης είναι σημαντική, λαμβανομένων υπόψη όλων των περιστάσεων που περιέβαλαν τη σύναψη της σύμβασης, ή εάν ο καταναλωτής έχει ενημερώσει τον προμηθευτή, πριν από τη σύναψη της σύμβασης, ότι η παράδοση απαιτείται να γίνει σε ή μέχρι μία ορισμένη ημερομηνία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, εάν ο προμηθευτής παραλείψει να παραδώσει τα αγαθά κατά τη χρονική στιγμή που συμφώνησε με τον καταναλωτή ή εντός της προθεσμίας που ορίζεται ανωτέρω, ο καταναλωτής δικαιούται να καταγγείλει τη σύμβαση αμέσως.

   3. Μόλις καταγγελθεί η σύμβαση, ο προμηθευτής οφείλει να επιστρέψει, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, όλα τα χρήματα που είχαν πληρωθεί βάσει της σύμβασης.

   4. Η καταγγελία της παραγράφου 2 πραγματοποιείται με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός του καταναλωτή κατά τις γενικές διατάξεις.

   Έξοδα για χρήση μέσων πληρωμής

   Απαγορεύεται στον προμηθευτή να χρεώνει στους καταναλωτές, για τη χρήση ενός συγκεκριμένου μέσου πληρωμής, δαπάνη υπερβαίνουσα το κόστος χρήσης αυτού του μέσου από τον ίδιο.

   Μετάθεση κινδύνου

   Στις συμβάσεις κατά τις οποίες ο προμηθευτής αποστέλλει τα προϊόντα στον καταναλωτή, ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης των αγαθών μετατίθεται στον καταναλωτή, όταν αυτός ή κάποιο τρίτο μέρος το οποίο ορίζεται σχετικά από τον καταναλωτή και είναι διάφορο του μεταφορέα έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή των αγαθών. Εντούτοις, ο κίνδυνος μετατίθεται στον καταναλωτή άμα τη παραδώσει στον μεταφορέα, εάν ο μεταφορέας έχει ενταλθεί από τον καταναλωτή να μεταφέρει τα αγαθά και η εν λόγω επιλογή δεν προσφέρθηκε από τον προμηθευτή, με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων του καταναλωτή έναντι του μεταφορέα.

   ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

   • Όλα τα προϊόντα μας πωλούνται νόμιμα στην Ελλάδα με όλες τις σχετικές πιστοποιήσεις και άδειες.

   • Το Evaspharmacy.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και όρους αποστολής, καθώς και τα μεταφορικά έξοδα.

   • Το Evaspharmacy.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί οποιαδήποτε παραγγελία, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

   Για περαιτέρω πληροφορίες ή τυχόν ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@evaspharmacy.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 23530 31494.

   Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist
   Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης

   Για την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα μας Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη συνέχιση της πλοήγησης αποδέχεστε τη χρήση των cookies. περισσότερα